Hovoriaca Kniha Geniuso: TADA Tvary a farby

Hovoriaca Kniha Geniuso: TADA Tvary a farby

14,96 €
S DPH Doručenie do 2-4 dní
Dostupné
Množstvo
Na sklade

Kategória:
Označenie: Hovoriace knihy

Všetky obrázky zvierat a ľudí sú v knižke ozvučené, deti sa tak napríklad dozvedia, prečo opica Alica pristála s balónmi v jazierku, zaspievajú si až 11 známych anglických pesničiek, vyriešia množstvo úloh a hádaniek. S touto knižkou objavovanie deti nikdy neprestane baviť a to aj vďaka 1 300 nahrávkam, ktoré knižka obsahuje.

Všetky knižky zo série TADA sa dajú jednoducho prepínať zo slovenského jazyka do 5 svetových jazykov (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština), ako aj do češtiny a maďarčiny. Deti si tak môžu formou hry prostredníctvom ilustrácií ľahko osvojiť slovnú zásobu. V knižkách zo série TADA sa naučia až 1 500 slovíčok so správnou výslovnosťou, keďže knižky boli nahovorené profesionálmi, pre ktorých je daný jazyk materinský. Geniuso deti sa v živote nestratia. Tak hor sa objavovať!

Knižku TADA Tvary a farby určite odporúčame aj deťom, ktoré už poznajú knižku Tvary a farby zo série Objavkovo. Je to jej inovovaná rozšírená verzia, v ktorej deti spoznajú aj tvary vyčnievajúce do priestoru, na deti v nej čaká opica Alica, viac ilustrácií, rýmovačiek, úloh na riešenie, no predovšetkým ju budú môcť na každej strane jednoducho prepnúť do hociktorého zo 6 cudzích jazykov.  Formát knižky sme zväčšili a počet strán rozšírili na 32, takže deti si s ňou užijú ešte viac zábavy a hravého učenia.

UPOZORNENIE: Kniha sa predáva bez hovoriaceho pera. Hovoriace pero Geniuso číta všetky hovoriace knihy s logom Geniuso, resp. IRS, takže si ho stačí kúpiť raz. Ak ho ešte nemáte, môžete si ho zakúpiť samostatne alebo si k tejto knihe zakúpte aj cenovo VÝHODNÝ BALÍČEK obsahujúci hovoriace pero.

Podrobnosti

Veková kategória
4+
Jazyk
slovenský/maďarský/anglický/nemecký/francúzsky/španielsky/ruský/česky
Počet strán
32
Rok vydania
2021
Väzba
V1
Súvisiace produkty ( 8 ďalšie produkty v rovnakej kategórii )

Registrovať Nový Účet

Už máte účet vytvorený?
Pokračujte v prihlásení alebo si Obnovte heslo