• Novinka
WOOPIE Sada Hier 4v1 - Chytanie Rybičiek, Váha a Zatĺkačky

WOOPIE Sada Hier 4v1 - Chytanie Rybičiek, Váha a Zatĺkačky

24,99 €
S DPH Doručenie do 2-4 dní
Dostupné
Množstvo
Na sklade

SKU:

13335

Kategória:
Hry
Označenie: Žiadne

Multifunkčná váha od spoločnosti Woopie bola navrhnutá špeciálne pre deti od 18 mesiacov. Tento produkt pomáha dieťaťu nielen rozvíjať zručnosť a logické myslenie, ale rozvíja aj schopnosť koncentrácie. Všetky prvky sú vyrobené z ABS plastu. Vyznačuje sa pevnosťou, pružnosťou, dobrou elasticitou a ľahkosťou tvarovania. Najdôležitejšie je, že tento typ plastu je úplne bez škodlivých nečistôt, čo zaisťuje plnú zdravotnú nezávadnosť pri hre. Súprava hračiek inteligentne kombinuje štyri rôzne hry na v jednom, čo umožňuje dieťaťu hrať rôzne hry súčasne. Hry: udieranie krtka, rybačka, vyťahovanie mrkvy, váha.

Charakteristika:

  • Hračka pre deti od 18 mesiacov.
  • Súprava hier 4v1.
  • Precvičuje koncentráciu, obratnosť a logické myslenie.
  • Starostlivo vyrobené s dôrazom na detail, s hladkými, zaoblenými hranami, čo zaisťuje úplnú bezpečnosť dieťaťa pri hre.
  • Farby použité vo výrobku pochádzajú z farieb na vodnej báze, ktoré neobsahujú škodlivé látky, vďaka čomu sú úplne bezpečné pre zdravie dieťaťa.


Sada obsahuje hry:

Hra na udieranie krtkov: Dodáva sa so stolíkom so 6 figúrkami a pekným plastovým kladivkom. Presné zasiahnutie každého krtka pomáha rozvíjať pozorovacie schopnosti a koordináciu ruka-oko. S touto hračkou môže mamička naučiť svoje dieťa aj rozpoznávať farby jednotlivých krtkov.

Rybačka: Vybavená otočným kruhom poháňaným pružinovým mechanizmom; ryby majú v ústach magnety. Rybolov pomáha vášmu dieťaťu rozvíjať pozorovacie schopnosti, koordináciu ruka-oko a zvyšuje obratnosť a schopnosť mozgu inteligentne predvídať.

Hra na vyťahovanie mrkvy: Vybavená plochou s malými otvormi, do ktorých môže dieťa vložiť mrkvu a vytvorí tak atraktívnu hru na ťahanie mrkvy. Dieťa môže lepšie pozorovať a jeho šikovné ruky mu uľahčia zber mrkvy.

Váha: Sada hračiek s veľkým modelom zajačika namontovaným na vrchnej strane stolíka, po stranách sú podnosy s modelmi mrkvy, ktoré možno otáčať a vytvárať tak dieťaťu dynamickú hojdačku. Dieťa môže zbierať mrkvu alebo ryby a položiť ich na váhu.

13335

Podrobnosti

Vek
od 18 mesiacov
Vhodné pre
chlapca / dievča
Materiál
Plast
Farba
Oranžová
Rozmery balenia
25 x 25 x 14 (cm)
Efekty
dźwiękowe i inne
Súvisiace produkty ( 8 ďalšie produkty v rovnakej kategórii )

Registrovať Nový Účet

Už máte účet vytvorený?
Pokračujte v prihlásení alebo si Obnovte heslo